hari tu..

hari tu idan & iwan kat mantin.mcm bese kene culik dek auntie dia..

hari tu saya tempah tiket GSC melalui e-ticketing.

hari tu saya dan dia gi tgk wayang.

hari tu kami tgk movie Predator kat IOI Mall.

hari tu kami berdua dapat berjalan berpegangan tangan kerana adapun jika askar2 bersama2 kami, tidak lah dapat kami bersentuhan langsung.(er…Pn arfah, sila terangkan mengapa anak2 kami jeles kalo kami berdua bermesra-mesraan. langsung aku xleh nk menggedik2!! cess)

hari tu kami lepak2 di San Fran’s Coffee.

hari tu dia minum air suam(demam & sakit tekak).

hari tu saya minum Extreme Frisco Frappes

hari tu kami kongsi makan Half Dozen Turkey Sandwich.

hari tu kami balik umah pukul 11 malam.

hari tu punye cite dah abis.

hari ni dah pukul 2.15 pagi. saya belum ngantok tapi perlu paksa utk tido sebab sok kena bangun pagi.

Advertisements

2 Comments

  1. hahaha. untung dapat kuar berduaan gitu.

    Adalah anak2 kamu jeles kerana pada pandangan mata mereka, kamu adalah milik mereka SAHAJA. Tambahan lagi bila 24 jam ada dengan kamu sahaja. Maka bila nampak bapa ngendeng2 kat kamu, maka haruslah mereka jeles dan cuba menarik perhatian kamu.

    LA tak begitu pula. Dia begitu diplomatik saya tengok. hahahahahha… siap buat muka smug “ada aku kesah?”. hahahahahhahahahahahah..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s